Pedel-Klubben

Overlade Friskole og Børnehus opretter Pedel-Klub

Overlade Friskole og Børnehus er kommet godt fra start, og aktiviteterne i hallen er så småt gået i gang. Overlade Kulturcenter fik ansvaret for driften af hallen fra d. 1. august, og der er mange opgaver, som skal løses – både på friskolen og i hallen. Forældrene har helt styr på rengøringen af friskolen og børnehuset, men der er andre pedelfunktioner, som skal løses på friskolen, og der er rengørings- og pedelfunktioner, som presser sig på i hallen.

Vi er nogle stykker, der vil etablere en Pedel-Klub, og som mødes hver tirsdag formiddag på friskolen. Vi starter kl. 09.00 med en kop kaffe, og derefter går vi i gang med de opgaver, som skal løses. Det kan være alt lige fra rengøring i hallen til diverse reparationer i friskole og hal.

Der er ingen mødetvang, og man yder den indsats, man har mulighed for. Det allervigtigste er, at vi hygger os sammen og føler, at vi er med til at løse en opgave for friskolen og hallen.

Siden sommer har en flok frivillige på fortrinlig vis sørget for græsklipningen ved friskolen og ved ”Bjerget”. Når den nye sæson starter, skal vi ha’ sat et hold ”græsklippere” sammen – men det er der et stykke tid til.

Friskolen har sin morgensamling kl. 08.20 og vi er meget velkommen til at deltage sammen med børn, forældre og personale.

Mød op en tirsdag formiddag kl. 09.00 og hør nærmere. Du kan også kontakte Kristian Haldrup på tlf.: 40 27 82 32 for yderligere information.

Pedel-Klubben har allerede følgende entusiastiske medlemmer:

• Bodil Andersen
  • Grethe Andersen