Ledige stillinger

En dygtig pædagog og en dygtig medhjælper søges til vuggestuen i Børnehuset Æblelunden – en institution med store ambitioner.

Har du lyst til at blive en del af:

• En integreret institution indeholdende vuggestuen med 13 dejlige børn, børnehave med 27 herlige unger samt en skøn SFO.
  • En engageret personalegruppe, som brænder for stedet og som dagligt sætter deres kompetencer i spil i spændende pædagogiske aktiviteter til gavn for børnene.
  • En pædagogik, hvor omsorgen for det enkelte barn er prioriteret højt, og hvor den anerkendende tilgang vægtes i relationen og fællesskabet.
  • En institution, som har gode lokaler og faciliteter samt fede udendørsarealer, og hvor en hal, en bus og en køkkendame giver uendelige muligheder.
  • En hverdag med plads til sjov, spontanitet og fagligt velfunderede forløb.

Og selvfølgelig også…
Friskolens børn og voksne, som en stor del af vores hverdag, et lokalsamfund som vil stedet og ikke mindst en forældregruppe, der bakker stedet og personalet op.

Vi søger en medarbejder, som:

• Er være nærværende og omsorgsfuld og som kan motivere og inspirere barnet i forhold til nærmeste udviklingszone.
  • Er reflekterende og nysgerrige.
  • Er lyttende og anerkendende i tilgangen til børn, forældre og kollegaer.
  • Er en teamplayer og kan bidrage til et åbent, tydeligt og ærligt samarbejde.
  • Kan bevare overblikket i en omskiftelig hverdag.
  • Vil huset, som den helhed det er.
  • Udstråler energi, humor og robusthed.
  • Tager initiativ, er fuld af ideer og tør gå foran.
  • Kan tænke nye tanker ift. den daglige struktur til gavn for børnene.
  • Har interesse i læreplaner, sprogarbejde og generel faglig viden om målgruppen.

Banker dit hjerte for børn, lyst til udvikling, faglighed og nærvær? Kan du se dig selv i en hverdag, hvor friskole og børnehus samarbejder tæt, hvor lokalsamfund og fællesskab er nøgleordet, og ”trivsel og tryghed i leg og læring” er pejleord, som du kan bakke op om? Har du lyst til en dagligdag, som er præget af faglighed, udvikling, glade børn og et godt grin? Ja, så skal du søge hos os!

Praktiske oplysninger:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Forud for ansættelse indhentes børneattest.

Timeantal:

Pædagog: 32-37 timer
Medhjælper: 34 timer

Ansøgningsfrist:

Mandag den 22. juni 2020.
Samtaler forventes afholdt d. 29. el. 30. juni 2020.

Opstart:

Mandag den 27. juli 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningen sendes til:

Afdelingsleder Ditte Andersen på mail: dittea@overladefriskole.dk

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Ditte Andersen på tlf.: 28995211

Overlade Friskole og Børnehus
Skolegade 7, Overlade