Takster/forældrebetaling

• Morgen 400 kr.
  • Eftermiddag 600 kr.

Juli måned er betalingsfri

Priserne er sammenlignelige med de kommunale takster. Se priserne til skole her.

Man kan ved Vesthimmerlands Kommune ansøge om hel eller delvis fripladstilskud til betaling af børnehave og vuggestue. Kontakt evt. Overlade Friskole og Børnehus, som vil hjælpe med ansøgningen.

Klippekort-ordning til SFO

Er dit barn ikke tilmeldt SFO, men har I brug for pasning i SFO engang imellem, kan der erhverves et klippekort.

• Klippekortet har 10 klip og koster 500 kr.
  • Ét klip dækker over enten et morgen- eller eftermiddagsmodel.
  • Pasning n hel dag koster to klip.

Ønsker man et klippekort til sit barn kontaktes Else på kontoret.

Man giver meddelelse til personalet, hvis ens barn skal tilmeldes et morgen- eller eftermiddagsmodul en given dag og dette gøres helst dagen inden og inden kl. 15.00.

Hvis man ikke har mulighed for at give meddelelse dagen inden, og det er en akut løsning, er der på selve dagen “først til mølle” med op til 5 børn, da vi derefter er nød til at rekvirere en ekstra voksen.

Ønsker man at gøre brug af SFO’en i skolens ferie, gøres brug af klippekort – dette kun gældende for de børn, som bruger klippekort.

Onsdagsfrokost for børnehusets børn

Prisen er 110 kr. pr. mdr.

Frugtordning i børnehuset og SFO

Friskolen sørger for morgenmad til de børn, der kommer om morgenen, både til børnehusets børn og SFO-børn.

I prisen for pasning af vuggestuebørn er mad inkluderet.

Der er etableret en “frugtordning”, hvilket betyder, at der om formiddagen og eftermiddagen serveres et mellemmåltid.

Priser for frugtordning

• Heldagsbørn 75 kr.
  • SFO-børn 50 kr.

OBS, prisen på frugt – og madordninger er ikke dækket af maxbetalingen på 4000 kr.