Ansøgning om friplads

Der er mulighed for at søge tilskud til betaling af skolepenge hos Fordelingssekretariatet. Man kan søge, hvis man har en indkomst i husstanden, som er under disse beløb før skat:

• Ved 1 barn i skolen: 335.540 kr
  • Ved 2 børn i skolen: 349.165 kr
  • Ved 3 børn i skolen: 362.794 kr

Det er kun børn i skolen, som tæller med her, ikke børn i Børnehuset.

I kan søge ved at printe og udfylde ansøgningskemaet, som findes nederst på denne side, som så enten scannes og mailes til skolesekretær Ane-Louise Trip, som også kan kontaktes på tlf.: 2084 9676, eller til friskolen. Det kan også gives til skoleder Troels Bergholt. Hvis I ikke har en printer, så kan der udleveres et ansøgningsskema på friskolens kontor.

Er I i tvivl om jeres indkomst er over eller under grænsen, så udfyld skemaet for en sikkerheds skyld.

Der er en vejledning på den sidste side af ansøgningsskemaet, men er I tvivl så kontakt Ane-Louise Trip eller friskolen.

Får tildelt tilskud, får skolen det udbetalt d. 29. december, og beløbet bruges så til at give rabat på skolepenge og SFO-betaling i februar-juni måned.